New Ribbon
Nyelvek
         
 
 
Megjelenítő
PC monitor, notebook   tablet   mobil, smartphone
 
Kapcsolat

Tel: +36 30 370 9476

E-mail:
nagyvad.hunting@gmail.com

Cím:
2694 Magyarnándor,
Kossuth út 6/A

Regisztrációs szám:
U - 000 374

Adószám: 11210904-2-12

Bankszámlaszám:
IBAN: HU37 -
10103719 - 49638000 - 01000300

BIC (SWIFT) Code:
BUDAHUHB

Bank neve: MKB Bank, Balassagyarmat

 
Facebook
 
Letöltések
 

Bemutatkozás

Kedves Vadásztárs / Látogató!

Tisztelettel köszöntöm a Nagyvad Hunting Vadászatszervező Iroda honlapján! Magamról, az irodámról, és a tevékenységünkről egy pár mondatban szólnék:

A nevem mellől hiányzik a doktori és a mérnöki cím, mert amikor az egyetemre kellett volna járnom, én akkor már – 18 éves korom óta – inkább vadászterületet kezeltem, vadat etettem, vadászati berendezéseket építettem, és évente nagyon sok vadászvendéget kísértem, mint hivatásos vadász. Erdész technikusi végzettséggel bejártam a vadászat, vadgazdálkodás ranglétráját: 1986-ban állami területen (HM erdészet, Buják) kezdtem vadászati segédmunkásként, voltam egyszerű vadőr, kerületvezető vadász, vadászmester. Ma a magyarnándori NAGYVAD Vadász és Természetvédő Egyesület elnöke, valamint a Nagyvad Hunting Vadászati Iroda tulajdonosa, és ügyvezetője vagyok, vagyis 1986 óta főfoglalkozásban dolgozom a vadászatban, és a vadgazdálkodásban. Munkám során akkor érzem magam a legjobban, amikor egy jól sikerült vadászat után a vadászvendég elégedetten nyilatkozik az élményeiről, vagy ha a saját vadászterületemen a hivatásos vadász klasszikus munkáit végezhetem. Jobban kedvelem, ha személyesen gratulálhatok az általam, vagy kollégáim által vezetett vendégnek a terítékre hozott vadjához, mint ahányszor a saját vadászkalapom mellé tűzöm a töretet.

Vadászatszervező Irodámat 2000. januárjában alapítottam, édesapámmal Nagy Jánossal és testvéremmel Nagy Róberttel közösen. Törzsvendégeim régi vadászbaráti kapcsolatokból származnak. Reklámra, hirdetésre nem sokszor volt szükségem, hiszen az elégedett vadászvendég szájpropaganda útján terjeszti a létező legjobb reklámot, így érkeznek hozzám az új vendégek. Most mégis úgy gondoltam, hogy elkészítem a cégem honlapját, hiszen mind a régi, mind az új vendégeim igénylik ezt, és számomra is kedvező, ha az interneten böngésző vadászok rábukkannak egy-egy rendkívül kedvező vadászati ajánlatomra, melyek között van olyan is, mely Magyarországon – egyedülálló módon – csak nálam található.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szülőfalumban, Magyarnándorban, a 4.000 hektáron gazdálkodó NAGYVAD VTE. elnökeként társaimtól szabad kezet kaptam a vadgazdálkodás, és a vadászatok megszervezésére, lebonyolítására, így ma a régi vadőri, és gyerekkori álmaimat, elképzeléseimet válthatom valóra. Az álmok megvalósításaihoz vezető út bizony gyakran szolgál buktatókkal, akadályokkal, kudarcokkal, de egyes kiugró eredmények, amiket a helyes vadgazdálkodással – együtt a hivatásos vadászkollégáimmal, valamint az időközben vadásszá érett gyermekeimmel elértünk, kárpótol mindenért.

 

A XXI. században egy szakszerűen kezelt vadászterület, vadállomány nem nyújt garanciát a meggazdagodásra – kivéve, ha a vadgazdálkodás érdekei ellen dolgozunk – engem mégis gazdaggá tett a saját vadászterületünk. Nem anyagi értelemben gondolok a meggazdagodásra, hanem esetemben igazi lelki gazdagságra tettem szert a szívemnek, és gyerekkori álmaimnak legkedvesebb vadászterület kezelésével, mely terület annyi örömet okozott, és remélhetőleg még fog is okozni számos belföldi, és külföldi vadászvendégnek, valamint a saját vadásztársaimnak is.

Mintegy félszáz magyar vadászterülettel állok üzleti kapcsolatban, de örömmel várom további vadászterületek vadászati felajánlásait is, hiszen az egyre bővülő, és az egyébként is népes vendégköröm részére állandóan keresem a kapcsolatot új vadászterületekkel.

Ha valamelyik témával felkeltettem az Ön érdeklődését is, úgy a személyes elérhetőségeken állok szíves rendelkezésére!

Vadászüdvözlettel!

Nagy Zoltán cégtulajdonos – ügyvezető